strandrolstoelstrandrolstoel

In de periode van 1 juli tot 31 augustus kan je opnieuw terecht in Zeebrugge-Bad voor het project “Zon, Zee … Zorgeloos, een toegankelijk strand voor iedereen”.

Het initiatief richt zich tot mensen met mobiliteitsbeperkingen, (groot)ouders met peuters of kleuters en anderen. Dankzij Zon, Zee ... Zorgeloos kunnen ze op een comfortabele wijze een gezellige dag op het strand door brengen.

De stad Brugge voorziet in het badengebouw een aangepast toilet en een aangepaste douche. Er kunnen strandrolstoelen en een tiralo (rolstoel om zich tot aan de zee te begeven) gratis ontleend worden en men kan er ook rekenen op de hulp en de inzet van onze jobstudenten/assistenten. Zij assisteren de mensen om naar het strand te gaan. Daarenboven zorgen de jobstudenten voor hulp voor een vlotte transfer naar de strandrolstoel. … .

Kom je als persoon met een beperking met de tram of met de trein naar Zeebrugge, dan kunnen onze jobstudenten/assistenten ook zorgen voor de begeleiding van de aankomstplaats tot aan het strand. Het volstaat in dit geval om, voorafgaand aan je bezoek, even te telefoneren naar het nummer 0472 90 08 45. Let op: dit nummer is pas actief vanaf 1 juli.

Het project ‘Zon, Zee … Zorgeloos’, is iedere dag open van 10.30 tot 18.30 uur.

Contactinformatie