Zorgeloos zonnekloppen in Zeebrugge-Bad, het kan

11
jun
2019

Van maandag 1 juli tot zaterdag 31 augustus kun je weer terecht in Zeebrugge-Bad voor ‘Zon, Zee … Zorgeloos, een toegankelijk strand voor iedereen’.

Het initiatief richt zich tot mensen met mobiliteitsbeperkingen, (groot)ouders met peuters of kleuters en anderen. Dankzij Zon, Zee... Zorgeloos kunnen ze op een comfortabele wijze een gezellige dag op het strand door brengen.

Het Badengebouw is voorzien van een aangepast toilet en een aangepaste douche. Er kunnen strandrolstoelen en een tiralo (rolstoel om zich tot aan de zee te begeven) gratis ontleend worden en je kunt er ook rekenen op de hulp en de inzet van jobstudenten/assistenten. Zij assisteren de mensen om naar het strand te gaan. Daarenboven zorgen de jobstudenten voor hulp voor een vlotte transfer naar de strandrolstoel. … . Er zijn dit jaar drie strandrolstoelen, een tiralo en een strandrollator ter beschikking.

Van station tot strand

Kom je als persoon met een beperking met de tram of met de trein naar Zeebrugge, dan kunnen de assistenten ook zorgen voor de begeleiding van de aankomstplaats tot aan het strand. Het volstaat in dit geval om, voorafgaand aan je bezoek, even te telefoneren naar 0472 90 08 45.

‘Zon, Zee … Zorgeloos’, is er elke dag van 10.30 tot 18.30 uur.

Voor verdere informatie rond het project kun je terecht bij de dienst Welzijn: 050 32 70 71 of dienst.welzijn@brugge.be

Deel deze pagina