Thema is
Werk & ondernemen
Publicatiedatum is

10 APRIL 2024

Hondvriendelijke zaken in de kijker

Je hoeft zeker niet te twijfelen om je viervoeter mee te nemen tijdens het shoppen in Brugge. Honden worden er met open armen ontvangen.

Shoppen met honden ©jandarthet

Ook een hond gaat al eens graag mee op uitstap. Je hoeft zeker niet te twijfelen om je viervoeter mee te nemen naar Brugge, want honden worden er met open armen ontvangen. In heel wat handels- en horecazaken is jouw hond welkom. Shopping Brugge zet dat graag extra in de kijker. 
 

Raamstickers 

Je hond die rustig aan je voeten ligt terwijl je geniet van een heerlijke maaltijd of gezellig mee snuffelt tussen kledij en interieuritems? Dat kan in Brugge. Al deze hondvriendelijke adresjes zijn vanaf nu duidelijk herkenbaar dankzij een kleurrijke sticker aan het raam.

Heel wat van die plaatsen bieden ook iets extra aan voor de bezoekende viervoeters: dat gaat van een bakje water en een hondensnoepje tot een rustplaats en zelfs een puppychino of hondenijsje.

Influencercampagne

Om de campagne extra in de verf te zetten, komt influencer Chloé Vandenbussche met haar hond Wolfje enkele deelnemende adresjes bezoeken. Dat bezoek wordt uitgebreid in beeld gebracht en gedeeld met haar 59,5K volgers op Instagram en 77,9K volgers op TikTok. Danzij deze campagne komen meer dan 70 Brugse zaken op een fijne wijze in de kijker.

Op de website van European Best Destinations wordt Brugge al uitgelicht als één van de elf meest hondvriendelijke steden van Europa. Door deze unieke campagne willen we dit nog extra in de verf zetten.

 

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media