2 personen houden een grote UiTPASkaart vast

Word partner

Met je organisatie of vereniging partner worden van UiTPAS regio Brugge is erg interessant. Lees waarom dat zo is en hoe je UiTPAS-aanbieder wordt. Vind al het nodige om succesvol aan de slag te gaan als UiTPAS-organisatie.

Daarom word je UiTPAS-partner

Jouw vereniging in de kijker

Je zet je vereniging en z’n activiteiten in de kijker. Je beloont de deelnemers aan je activiteiten én je leden met UiT-punten.

Met de extra communicatiekanalen van UiTPAS bereik je mensen die je organisatie misschien nog niet kenden. Je kunt omruilvoordelen aanbieden om je activiteiten in de kijker te zetten!

Help mensen die het financieel moeilijk hebben

Deelnemn aan vrije tijd als recht voor iedereen is een krachtige boodschap waarmee je mee kan uitpakken. Met de vaste korting van UiTPAS met kansentarief maak je dat ook voor hen die het financieel wat moeilijker hebben, mogelijk. Geen moeilijk gedoe maar een automatisch systeem dat voor het grootste deel terugbetaald wordt door de gemeente of stad waar ze inwoner van zijn.

Een digitale stap vooruit 

Wie is je publiek? Hoe oud zijn ze? Je leert je publiek beter kennen op basis van statistieken! Anoniem, want binnen het UiTPAS-systeem wordt privacy ernstig genomen. 

Ook het toekennen van korting wordt online geregistreerd en automatisch verwerkt. Bovendien help je mee komaf maken met een veelheid aan kortingstarieven en -bonnen. 

In 3 stappen UITPAS-aanbieder worden

Neem contact op

Neem contact op met je lokale UiTPAS-trekker! Per stad en gemeente in onze regio is er een UiTPAS-trekker. Deze persoon neemt jullie mee in het UiTPAS-verhaal en maakt jullie wegwijs in het gebruik.

Regel administratie

Maak enkele administratieve zaken in orde. Dit doe je niet alleen,  jouw lokale UiTPAS-trekker begeleid je door gans het proces.
 

Gebruik de UiTPAS in jouw organisatie

Ga aan de slag en start met het toekennen van punten, korting en omruilvoordelen. Als organisatie sluit je gratis aan bij het UiTPAS-verhaal. Er moeten wel enkele voorwaarden vervuld worden. Deze voorwaarden worden die vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst.

Contacteer je lokale UiTPAS-trekker

Hulp nodig? Specifieke vragen? Neem dan contact op met de UiTPAS-trekker van jouw gemeente:

UiTPASkaart

Aan de slag als UiTPAS-aanbieder

We beantwoorden FAQ's voor je en sturen jou door naar de juiste linken en video-tutorials zodat je meteen aan de slag kan! Meteen aan de slag? Download onze handleiding voor UiTPAS-aanbieders hier!

Raadpleeg de video-tutorials

Hoe gebruik ik de UiTPAS-balie applicatie?
Hoe voer ik een activiteit in in de UiTdatabank?
Hoe ken ik een punt toe via de UiTPAS-balie?
Hoe ken je korting toe via de UiTPAS-balie?
Hoe ruil je een voordeel om?

Software

Download hier de balie applicatie om pashouders te registreren, punten toe te kennen, korting te registreren en voordelen om te ruilen

  1. De balie applicaties
  2. De UiTdatabank gebruik je om activiteiten in te geven.
    • Download de handleiding UiTdatabank
    • Tutorial hoe voer je een activiteit in in de UiTdatabank.

In de balie kan je ook QR-spaarcodes downloaden die je kan afdrukken. Hang deze op bij jouw evenement en de pashouder kan via www.uitpas.be een punt scannen. Handig om bv. op een stop te hangen tijdens een wandeling of om te gebruiken tijdens een eenmalige activiteit.

Promotiemateriaal

Graag UiTPAS regio Brugge in de kijker zetten via je eigen kanalen? Meer info over het correct gebruik van het logo? De correcte schrijfwijze van UiTPAS nagaan? Via onze huisstijlgids helpen we je op weg zodat de sterktes van UiTPAS ook in jouw organisatie reflecteert.

Ontdek het promomateriaal.

Graag affiches per post ontvangen? Mail naar info@uitpasregiobrugge.be om affiches toegestuurd te krijgen.

Chiro Zwevegem vertelt over hun ervaring met UiTPAS.

"Werken met UiTPAS zien we niet als verlies, maar als een aanwinst. Chiro is van iedereen!"

UiTPAS en sportverenigingen: een vanzelfsprekende match

"Dankzij UiTPAS zijn kinderen die eerder afhaakten teruggekomen." - François De Keersmaecker (Racing Mechelen)