Knooppuntenfestival

 

In 2020 werd Brugge als eerste stad in België een 'Compassionate City'. Met Compassionate Brugge willen we verlies, overlijden, verdriet, rouw, situaties van ernstige ziekte en langdurige (mantel)zorg een plek geven in onze stad. We willen mensen verbinden met elkaar en bestaande initiatieven en organisaties versterken zodat Brugge nog meer een solidaire en zorgzame stad kan zijn. 

Stadsfestival Knooppunten
Inspiratiemoment
Aansluiten netwerk 

Stadsfestival Knooppunten 

Daarom organiseren we het stadsfestival Knooppunten van 17 tot en met 25 september.  Tijdens deze week zetten we allerlei initiatieven rond rouw en verlies in de kijker. En dat willen we samen met jullie doen. Wil jij met jouw organisatie, vereniging of burgerinitiatief een activiteit organiseren? Vul dan voor eind maart dit formulier in.

Inspiratiemoment

Op 21 februari organiseerden wij een eerste netwerk- en inspiratiemoment rond Compassionate Brugge. We gaven er een woordje uitleg over Compassionate Brugge en het stadsfestival Knooppunten, bespraken enkele activiteiten die reeds op het programma staan en wierpen samen een blik vooruit. De meerwaarde van het netwerk is het verbinden en het leren van elkaar. 

Je kan het inspiratiemoment hier herbekijken.

Sluit je aan bij Compassionate Brugge 

Kon je er op 21 februari niet bij zijn, maar wil je wel verder betrokken worden? Laat het ons dan zeker weten via de contactgegevens die je rechts vindt! Wij kijken ernaar uit om samen met jullie een leerrijk, troostend, warm en verbindend stadsfestival te organiseren!

Contactinformatie