Thema is
Zorg & welzijn
Publicatiedatum is

13 MAART 2024

De Warmste Week vlamt opnieuw in Brugge

Van 18 tot en met 24 december zullen VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet uitzenden vanop 't Zand. De vorige editie telde ruim 140.000 bezoekers.

De Warmste Week terug in Brugge

De Warmste Week keert dit najaar terug naar Brugge. Na de indrukwekkende editie van 2023 zal de jaarlijkse solidariteitsactie van VRT opnieuw afsluiten op ’t Zand.

De Stad en VRT maakten dat nieuws bekend met een gigantische vlam – het symbool van De Warmste Week – die op ’t Zand werd geschilderd. Van 18 tot en met 24 december zullen VRT 1, Studio Brussel, MNM en Ketnet uitzenden vanuit de West-Vlaamse hoofdstad. Het thema van De Warmste Week 2024 wordt nog voor de zomer bekendgemaakt.

Qua beleving meest succesvolle editie ooit
 

De VRT toonde zich erg tevreden over de goede en intense samenwerking met Stad Brugge en ook Brugge was enthousiast over de puike organisatie door de VRT. De vorige editie van De Warmste Week was qua beleving misschien wel de meest succesvolle ooit.  De fantastische sfeer, vrolijkheid en verbinding in de stad was onvergetelijk.

Er kwamen ruim 140.000 bezoekers naar De Warmste Week in Brugge,  onder wie heel veel jongeren. Brugge kijkt alvast uit reikhalzend uit naar een nieuwe editie van De Warmste Week!

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media