Brugse Stadsleverancier

Stad Brugge is continu op zoek naar ondernemers die opdrachten willen uitvoeren. Heb je interesse om met jouw onderneming in de database te komen? Registreer je op deze pagina.
 

Waarom registreren als Stadsleverancier?

De Stadsleverancier is een database die de medewerkers van de stadsdiensten gebruiken bij de voorbereiding van overheidsopdrachten. Ze gaan in deze klantenlijst op zoek naar potentiële kandidaten in functie van hun aankoop.

Is jouw specialisatie wat wij zoeken? Dan kan je uitgenodigd worden om een offerte in te dienen! Registreer je daarom vandaag nog.

Hoe kan ik registreren?

 1. Meld je aan op de Stadsleverancier via eID, eIDAS, Itsme, mobiele app of via sms.

  Zo neemt de tool je bedrijfsgegevens automatisch over uit de Kruispuntbank voor Ondernemingen. Je kan ook je bedrijfsgegevens handmatig invoeren wanneer je onderneming niet in België gevestigd is.

 2. Duid je specialisatie(s) of interesse(s) aan via de CPV code(s).

 3. Vul je contactgegevens verder aan.

  Je kan deze altijd aanpassen via jouw account. 

Voor welke overheidsopdrachten kom ik in aanmerking?

Je kan je registreren voor opdrachten die de stad toekent op basis van aanvaarde factuur of na het voeren van een onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking.
Voor deze opdrachten mag de aanbestedende overheid zelf ondernemingen gaan selecteren die in aanmerking komen om de opdracht uit te voeren.

Je wordt automatisch geregistreerd als Stadsleverancier bij de volledige Groep Brugge. Deze bestaat uit zowel Stad Brugge, Politie Brugge, OCMW Brugge, Mintus en welzijnsverenigingen.

Veelgestelde vragen

De inschrijving is van toepassing voor elke onderneming (gekend bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen) die zich wenst kenbaar te maken bij Stad Brugge als Stadsleverancier.

Bij registratie als Stadsleverancier, kan je aanduiden dat je een buitenlandse onderneming bent en handmatig alle informatie invoeren.

Je kan je op verschillende manieren registreren:

 • Elektronische identiteitskaart
 • Itsme
 • Mobiele app
 • Token
 • Handmatig voor buitenlandse ondernemingen

Je logt in en registreert het ondernemingsnummer.
De bedrijfsgegevens worden automatisch overgenomen uit de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

Eens je profiel is aangemaakt, dan kan je de gegevens ten allen tijde gaan aanpassen.

Wanneer je geregistreerd bent, dan kan je je specialisatie(s) steeds aanpassen. Je kan CPV-codes op actief of niet-actief plaatsen of CPV-codes gaan verwijderen.

In je account is het mogelijk om je uit te schrijven als Stadsleverancier. Op regelmatige basis zal je ook een bericht ontvangen met de vraag indien je nog steeds als Stadsleverancier wenst geregistreerd te zijn.

Als onderneming kies je jouw specifieke specialisatie en eventueel bijkomende specialisaties.
Op het platform wordt elke specialisatie gekoppeld aan een CPV-code.
Het is dus van belang om de juiste codes (werken/leveringen/diensten) te linken en niet te ver in de subcategorieën te gaan kiezen.

Wanneer de aanbestedende overheid een opdracht lanceert kiezen zij ook één of meerdere CPV-codes, waarop ingestelde zoekprofielen van ondernemingen met deze specifieke codes automatisch een mailing zullen krijgen dat er een nieuwe opdracht werd gelanceerd.

Via de website van e-Procurement kan je in het Bulletin Der Aanbestedingen bij zoekcriteria op zoek gaan naar de gepaste CPV-code of raadpleeg de volledige lijst van CPV-codes.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media