Info over levenseinde

Bij diverse Brugse organisaties kan je terecht voor informatie over levenseinde.

 • Vzw Heidehuis
  Palliatieve Zorg Noord-West-Vlaanderen - zet zich in voor palliatieve zorg binnen onze regio.
  Meer info op heidehuis.be.
 • HuisvandeMens
  Je kan er gratis terecht met vragen rond zingeving, rouw en verlies of rond het recht op zelfbeschikking en een waardig levenseinde. In een persoonlijk gesprek rond jouw situatie bekijken ze de opties binnen zorgplanning die voor jou van toepassing zijn. Meer info op zorgrondhetlevenseinde.be.
 • Leif West-Vlaanderen
  Leif biedt op een laagdrempelige wijze informatie, advies, consultatie en sensibilisatie aan rond levenseinde en biedt informatie rond voorafgaande zorgplanning. Meer informatie op levenshuis.be.
 • Katholieke kerkgemeenschap - Decanaal secretariaat
  Je kan er  gratis terecht met vragen over zingeving en geloof, rouw en verlies. In een persoonlijk gesprek gaan ze in op jouw (geloofs)vragen rond vroegtijdige zorgplanning. Je vindt het Decanaal secretariaat in de Sint-Salvatorskoorstraat 8, 8000 Brugge of maak een afspraak afspraak via 050 33 68 41 of secretariaat@kerkinbrugge.be.
 • Reakiro
  Reakiro is een plek waar je als persoon met een euthanasiewens omwille van ondraaglijk psychisch lijden terecht kan. Meer info op Reakiro Team West-Vlaanderen.
 • LevensEinde App - LEA
  Deze handige app helpt artsen en andere zorgverleners bij de ondersteuning van ernstig zieke of palliatieve patiƫnten en hun naasten. Neem een kijkje op levenseindeapp.be

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media