Thema is
Cultuur
Publicatiedatum is

10 APRIL 2024

Triënnale Brugge 2024 opent feestelijk op zondag 14 april

Kom naar het binnenplein van de Stadshallen, maak kennis met de werken van de Triënnale en geniet van een gratis drankje.

Traumnovelle

Op zondag 14 april (11.00 uur) biedt het stadsbestuur de Bruggelingen een drankje aan op het binnenplein van de Stadshallen voor de opening van Triënnale Brugge 2024. Je maakt er kennis met de installatie 'The Joyful Apocalypse'. Na deze feestelijke opening kun je op diverse locaties in de binnenstad deelnemen aan tal van activiteiten.

Bijna vijf maanden lang kun je genieten van twaalf hedendaagse kunst- en architectuurinstallaties in Brugge centrum en in Zeebrugge. Dit alles onder de noemer 'Triënnale Brugge 2024: Spaces of Possibility'. 

Het startschot van deze Triënnale heeft plaats op zondag 14 april (11.00 uur) op de binnenkoer van de Stadshallen. Het stadsbestuur trakteert er op een drankje. Je ontdekt er ook het werk The JoyfulApocalypse van het Brusselse architectuurbureau Traumnovelle. De installatie geeft ook een podium aan de activiteiten die zich op het binnenplein afspelen. 

Activiteiten in het kader van de Triënnale

Na deze opening kun je op diverse plekken in de binnenstad deelnemen aan een reeks activiteiten die de werken van de Triënnale op een originele manier belichten. 

  • Ga op stap met een zoekkaart en win één van de mooie prijzen.
  • Proef een kruidenlimonade.
  • Maak je eigen zaadbommetjes.
  • Laat je meevoeren met de verhalen achter het werk Under the Carpet van Adrien Tirtiaux.

Op de foto het werk The Joyful Apocalypse van het Brussels architectuurbureau Traumnovelle op het binnenplein van de Stadshallen.

Iets fout of onduidelijk op deze pagina?

Laat het ons weten

Volg ons op sociale media