Overheidsopdrachten

Ben je ondernemer en wens je graag een opdracht uit te voeren voor Stad Brugge?
Op deze pagina helpen we je op weg in de wereld van overheidsopdrachten.

We kijken alvast uit naar je aanbod.

Wat is een overheidsopdracht?

We spreken over een overheidsopdracht wanneer een overheidsinstantie een opdracht wil laten uitvoeren door derden. Er bestaan hiervoor verschillende wettelijke procedures die gekozen worden naar gelang het kostenplaatje, als de soort opdracht met elk hun specifieke manier van werken.

Neem als ondernemer deel aan een overheidsopdracht

Ben je een ondernemer en wil je Stad Brugge als klant?
Dat kan!

Maak kennis met het nieuwe e-Procurement platform

Het nieuwe e-Procurement platform is gebruiksvriendelijk, intuïtief en vervangt het oude platform. Vanaf 4 september worden nieuwe opdrachten daar bekend gemaakt, dat terwijl de huidige opdrachten nog verder lopen op het oude platform. Verlies beiden dus niet uit het oog en maak het jezelf makkelijk door een zoekprofiel  aan te maken op het nieuwe platform.

Bekijk het nieuwe platform

Vanaf 1 september 2023 - gewijzigde werking onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking

Terwijl het proces voor een onderhandelingsprocedure zonder voorafgaande bekendmaking momenteel via mail verloopt, treedt er een wetswijziging in voege vanaf 1 september. Als ondernemer zal je, via het e-Procurement platform, persoonlijk een uitnodiging ontvangen en zal je dus ook via deze weg je offertedocumenten moeten indienen en digitaal ondertekenen.