Ik engageer me en blijf graag op de hoogte!

Samen zorgen voor een klimaatneutraal en klimaatrobuust Brugge, daar hebben we ook jou voor nodig!

Teken het Charter BruggeNaarMorgen

Stad Brugge zet haar ambitieuze doelstellingen om in concrete acties. Het stadsbestuur zal alles doen wat in haar mogelijkheden ligt, maar kan dit niet zonder jullie, Bruggelingen!

Bouw jij mee aan de brug naar morgen?

Teken het Charter BruggeNaarMorgen

Abonneer je op de nieuwsbrief BruggeNaarMorgen

Elke maand ontvang je Brugs klimaatnieuws en soms zelfs leuke winacties in je mailbox. Zo kan jij meehelpen bouwen aan de Brugge Naar Morgen. 

Abonneer je op de nieuwsbrief BruggeNaarMorgen

Blijf op de hoogte via onze social media: 

Facebook

Instagram

LinkedIn 

Kom naar het Klimaatpunt in het Huis van de Bruggeling!

Zoek je info, advies of steun? Kom naar het Klimaatpunt in het Huis van de Bruggeling en maak kennis met dit laagdrempelig info- en ondersteuningspunt voor iedereen en voor al je vragen over de Brugse klimaatdoelen!

Stadsmedewerkers helpen je graag op weg met je vragen rond woningrenovatie, het installeren van zonnepanelen, het overschakelen op elektrisch rijden of deelmobiliteit of hoe je je tuin of woning klimaatrobuuster kunt maken. 

  • Het Klimaatpunt bevindt zich in het Huis van de Bruggeling (Frank Van Ackerpromenade 2, 8000 Brugge).
  • Iedereen kan er kennismaken met alle lopende klimaatinitiatieven en het ondersteuningsaanbod vanuit de Stad tijdens de openingsuren van het Huis van de Bruggeling.
  • Van maandag tot donderdag zijn in de namiddag (13.00 – 17.00 uur) medewerkers van de Stad aanwezig om de burger te informeren over de Brugse klimaatdoelen.  

Heb je al een concrete vraag? Stuur ons een mailtje op  klimaatpunt@brugge.be 

Contactinformatie